top of page

                 KRİTERLERİMİZ

Gıda güvenliği ve sürdürülebilirliğin ön planda olduğu bir platform oluşturmak için çalışıyoruz.

 

Zeytinyağının kalitesi,zeytinin yetiştirilmesinden başlar bu nedenle;

 

*Zeytin ağaçlarımızda yerel çeşitliliğin korunması,

*Zeytinlerin kimyasal ilaçlama ve kimyasal gübreleme yapılmadan üretilmesi,

*Zeytinlerin doğru zamanda,tek bahçeden,elle veya makine ile toplanması,

*Zeytinlerin toplandıktan sonra bekletilmemesi ve okside olmaması için kontinü sistem üretimin tercih edilmesi,

*Zeytinyağının soğuk sıkım yöntemi ile elde edilmesi,

*Zeytinyağının doğru şartlarda dinlendirilip,depolanması,

*Zeytinyağının,kimyasal ve duyusal analizlerinin yapılması,

*Zeytinyağı üretiminde ortaya çıkan atıkların, ekosisteme zarar vermemesi ve mümkünse geri dönüşümünü sağlayarak çevreye ve ekonomiye katkı sağlaması

 

Ayrıca

 

*Üreticilerin aile işletmeleri olması,

*Sadece kendi bahçelerindeki ürünleri işlemeleri,

*Yıllık zeytinyağı üretiminin 10 Tondan fazla olmaması,

*Ürünlerin işlenmesinde kimyasal ürün kullanılmaması,

*Ürünlerin üzerinde,bölge,zeytin cinsi,üretim tekniği bilgilerinin bulunması

 

AtonGrup'un Başlıca Kalite Kriterlerini Oluşturmaktadır. 

Libadiye Cad. Yolu Sk. 97/E - 32 Ataşehir / İstanbul

© 2016 AtonGrup Gıda Maddeleri Tic. Ltd. Şti.

bottom of page