top of page

                 KRÄ°TERLERÄ°MÄ°Z

​

Gıda güvenliÄŸi ve sürdürülebilirliÄŸin ön planda olduÄŸu bir platform oluÅŸturmak için çalışıyoruz.

 

Zeytinyağının kalitesi,zeytinin yetiştirilmesinden başlar bu nedenle;

 

*Zeytin aÄŸaçlarımızda yerel çeÅŸitliliÄŸin korunması,

*Zeytinlerin kimyasal ilaçlama ve kimyasal gübreleme yapılmadan üretilmesi,

*Zeytinlerin doÄŸru zamanda,tek bahçeden,elle veya makine ile toplanması,

*Zeytinlerin toplandıktan sonra bekletilmemesi ve okside olmaması için kontinü sistem üretimin tercih edilmesi,

*Zeytinyağının soÄŸuk sıkım yöntemi ile elde edilmesi,

*Zeytinyağının doğru şartlarda dinlendirilip,depolanması,

*Zeytinyağının,kimyasal ve duyusal analizlerinin yapılması,

*Zeytinyağı üretiminde ortaya çıkan atıkların, ekosisteme zarar vermemesi ve mümkünse geri dönüÅŸümünü saÄŸlayarak çevreye ve ekonomiye katkı saÄŸlaması

 

Ayrıca

 

*Üreticilerin aile iÅŸletmeleri olması,

*Sadece kendi bahçelerindeki ürünleri iÅŸlemeleri,

*Yıllık zeytinyağı üretiminin 10 Tondan fazla olmaması,

*Ürünlerin iÅŸlenmesinde kimyasal ürün kullanılmaması,

*Ürünlerin üzerinde,bölge,zeytin cinsi,üretim tekniÄŸi bilgilerinin bulunması

 

AtonGrup'un BaÅŸlıca Kalite Kriterlerini OluÅŸturmaktadır. 

Libadiye Cad. Yolu Sk. 97/E - 32 AtaÅŸehir / Ä°stanbul

© 2016 AtonGrup Gıda Maddeleri Tic. Ltd. Åžti.

bottom of page